Mistähän johtunee, että heti kun perustin neuleblogin, ovat valmistuneet työt olleet pääosin kaikkea muuta kuin neuleita? Niitäkin on toki tuloillaan, mutta ne ovat, no tuota, vaiheessa...

Vuosia uinunutta ompeluharrastusta on pitänyt yrittää käynnistellä uuden ompelukoneen myötä. Jottei pääsisi liian helpolla, niin ensimmäinen työ (no olihan siellä tietysti jo tuo Kananen) sisälsi vetoketjun+sepaluksen ompelua, napinläpiä, tikkauksia paksummalla langalla ja lopulta myös santapaperin käyttöä. Tässä ensin varovainen kurkistus:

Ja juuei, tätä ei ole haettu Vero Modasta, vaikka napeista voisi niin luullakin. Ostin tätä varten kyllä napit, mutta ne eivät sitten "toimineetkaan". Siinä vaiheessa tein hienon löydön, eli Vero Modan farkkujen mukana tulleet ekstranapit. Vasara vain kauniiseen käteen (vai pitäisikö sanoa komeaan, koska kyseessä oli miespuolinen käsi) ja takomaan. Tässä sitten koko kuva:

Farkkuhame

Ohje: Suuri Käsityölehti 4/2007                                                                                                           Malliin on lisätty pituutta n. 20 cm, koska mini ei oo miun mitta... Vyötärökaitale on myös tehty tuollaiseksi "ylipitkäksi" alkuperäisestä poiketen. Ihan tarkoituksella, juu... *viheltelee*

Hameessa on pari ihan käsittämättöntä aloittelijan virhettä, mutta jätettäköön kertomatta tarkemmin. Kulutuksia tehdessä oli miun (ihan oma) hiomakäsi vähän liian voimallinen, mutta eikös pienet reiät kuulu asiaan? :)

Tällä viikolla olen pitkästä aikaa lomalla ja ajattelin ehtiväni tekemään vaikka mitä. Toistaiseksi tuloksena on ollut vain "eskariaskartelua", eli valkoinen puisista helmistä tehty kaulakoru. Tämä ei vaadi sen enempää selostuksia, kuvat puhukoot puolestaan.