Ja koska tuo lausuttiin neulojan miehelle, niin tämä tiesi oitis, miten toimia. Kamera käteen ja pihalle, kun oli vielä pilkahdus päivänvaloa jäljellä ja uusi pipo vailla kuvausta.



Ohje: Novita talvi 2008
Lanka: SWTC Therapi (jadea+villaa+silkkiä=ihanaa!)

Mulla on sellainen fiksaatio, etten kestä rumasti kavennettuja pipoja. Tässäkin olisi ohjeen mukaan pitänyt ruveta neulomaan 1o 1n tuolla päälaella jo ties miten aikaiseen. YÄK! Siis oikein klassikkoesimerkki rumasta kavennuksesta. Miksi ihmeessä nätit palmikot pitää pilata päättämällä ne kuin seinään ja alkamalla neuloa jotain täysin asiaan kuulumatonta?! Ei ymmärrä... Siispä kapinoin ja säädin itse kavennukset noiden palmikoiden reunoille. Lopputulos näyttää tältä, jos joku sattuu katselemaan lintuperspektiivistä. Tosin kuvaajan urakkaa helpottaakseni en laittanut häntä roikkumaan yläilmoihin vaan pyllistelin meidän autoteltoille...



Lanka on ostettu viime lauantain messureissulta. Kiitokset vain seuralaiselle, kivaa oli! Ja olo kuin Liisalla Ihmemaassa... Nyt tosin olisin terapian tarpeessa (siis Therapin), koska tämä pipo söi lankaa oletettua enemmän, ei noista lopuista enää saakaan lapasia. Yhyy.