Ennen ihania lankoja esittäytyy tämä jämälankaprojekti. Kaapin pohjalta löytyneet Nalle, Wool ja Maija muotoutuivat kärjestä alkaen, lyhennetyin kerroksin neulotun kantapään kautta, 4o3n resorisiksi sukiksi.

 

 

 

 

Maailman ihanin lanka tällä kertaa on RY Bamboo Soft, joka on ostettu jouluna 2006 saadulla lahjakortilla. Eli langat ovat muhineet jo kotvasen verran. Aluksi langoista näytti tulevan palmikkopaita.

 

 

Mutta ei ollut minusta palmikoiden kesyttäjäksi. Ehkä ei vähän palmikoita neuloneena kannattaisi tehdä kolmea erilaista palmikkoa helposti hajoavasta langasta, säätää ohjetta matkan varrella itse ja valita vielä reunoihin käsiepäystävällinen helmineule. Valmistuminen olisi ollut odotettavissa ehkä noin vuonna 2021. Tämä tekele hävisi siis odottamaan taka-alalle ja vuoron sai Thermal-yritys.

 

 

 

Ensimmäinen sovitus tapahtui tässä vaiheessa ja voi kurjuuksien kurjuus, it's freaking HUGE! Neuloin mallitilkun ja laskin olevinaan hyvinkin tarkkaan oikean koon. Mutta ei. Jos oltais Jenkkilässä, haastaisin sen mallitilkun oikeuteen petoksesta! Ilmeisesti tuo ihanainen lanka haluaa pysyä kerämuodossa ja olla vain silittelyjen kohde. Multa loppuu kohta päreet sen kanssa...

 

Koska neulerintamalla kaikki tuntui menevän päin pe---täjää, piti väliin neuloa varma nakki, eli nuo sukat. Kummankin bambuneulomuksen yllä leijuu purku-uhka, mutta...