Ajattelin kerrankin tehdä perus t-paitoja ihan sarjatuotantona. Testasin eilen ensin yhden kappaleen, totesin mallin hyväksi ja samaan hengenvetoon leikkasin niitä neljä lisää.

Kaavat SK 10/2008 (helmaa jatkettu 15 cm ja hihoja lyhennetty saman verran)

 

Vartalo-osa leikattu mummon vanhasta Nanson t-paidasta, hihojen kangas ylijäämää edellisestä t-paitasessiosta

 

 

Tämä kangas jäi yli kesämekosta

Tämän leikkasin ensimmäisenä, enkä lyhentänyt ylipitkistä hihoista kuin viitisen senttiä, joten hihoista tuli aika pitkät...

 

 

Eurokankaassa oli taas Nanson trikoita halvennuksessa, tämä kangas on saalista sieltä. Tosin olen sitä mieltä, että Nanson raitakoneenkuljettajalla oli pahempi päivä tätä tehdessä. Tai sitten minä en vaan osaa leikata... :D

 

Kangas on samaa satoa kuin edellisessä. Kangas kutistui olevinaan 15 senttiä pesussa, mikä tuntuu kyllä aika huimalta... Teki tiukkaa saada kaikki osat leikattua, mutta kun jaksoin tarpeeksi pyöritellä kaavoja, niin onnistuihan tuo lopulta. Isot napit ovat samoja kuin tässä pipossa, pienet puolestaan jokin muinaisjäänne.

 

 

Tämäkin kangas on Eurokankaasta. Muistaakseni ostin kesällä palalaarista samalla reissulla kuin tuon isokukkaisen. Tavoitteena oli saada tähän sellainen iso "poolomainen" kaulus... Lopputulos jotakin muuta, mutta kuvaajan mukaan "ihan kiva". (Voisko pahemmin edes sanoa? Ihan kiva... Brrrrh.)

 

Säätiedotuksia katsoneet varmaan tietävätkin, että täällä idässä sataa tänään vettä. Ja paljon. Tässä siis selitys mielenkiintoisiin poseerauksiin. Hehkeä maisema on meidän takapihalta, eli turha edes kysyä, onko tehty vielä mitään pihatöitä... (In the jungle, the mighty jungle...)