Ensimmäinen tuotantokausi:

Amy Butlerin Sophia Carry-Allin piti olla kesäkassi 2009. Kaavat tilattiin Polinkasta, kankaaksi valikoitui äidin 70-luvulta peräisin oleva hame ja jopa mitä kummallisimmat liimakankaat saatiin kiinnitetyksi. Kauden dramaattisessa päätösjaksossa tuli kuitenkin niin hurjia juonenkäänteitä, että ohjaaja päätti jatkaa Sophia Carry-Allia myös toisen tuotantokauden verran. Tässä kuvia viime kauden päätösjaksosta:

Hyvältä näyttää. Eikun hetkinen...

Sarjan pahis, eli numero 100 katkennut neula (viimeinen laatuaan) päätti ensimmäisen tuotantokauden.

Toinen tuotantokausi:

Ohjaaja sai pitkin talvea muistutuksia tästä kesäkassista 2009, sillä se oli jatkuvasti jumittamassa erään vetolaatikoston välissä. Aikansa voimia kerättyään ohjaaja vuodatti verta, hikeä ja kyyneleitä ja kas, toinen tuotantokausi saatiin purkkiin. Tosin ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu pohjakappaleen tere poistettiin roolituksesta, koska ohjaaja ei halunnut tehdä enää kolmatta tuotantokautta. Toiseksi tämän kauden pahikseksi nousi yllättäen vuori (vähän kuin koon 46 vuori koon 36 takissa), mutta ohjaaja nitisti sen vähin äänin, tai luvassa olisi ollut vielä neljäskin tuotantokausi.

Ohjaaja ylpeänä esittää, Sophia Carry-All, kesäkassi 2010:

 

Tässä myös rajoitettu kurkkaus sisuksiin, eli sisällä on kummallakin pitkällä sivulla taskut, joista toinen on koko kassin levyinen ja reunustettu pitsillä ja toinen on puolitettu kahteen osaan niin ikään pitsilllä: