Vihdoinkin voin julkaista jotakin, sillä käytiin tänään lahjomassa anoppia. Paketista löytyi tällainen:

Ohje: Aeolian Knitty Spring 2009

Lanka: Evilla A-69 Myrsky 8/2, 235 g (jäi pikkunötönen yli)

 

Lanka (no okei, langat... Eihän sitä yhden kerän takia kannata vaivautua...) on tilattu netistä ja sen sai kätevästi noudettua työmatkan varrelta. En jotenkin aikaisemmin ole noteerannut tätä mahdollisuutta ihan kotikunnassa, mutta saatanpa hyvinkin tilata Tinttamarellista uudelleenkin.

Neuloin huivin pienemmän koon mukaan, mutta tein Yucca-kaaviota 6 kertaa (ohjeessa oli 4 kertaa). Huivista tuli hyvän kokoinen. Huivin takana piileskelevä mittatikku (tai vähemmän tikku) on 174 cm pitkä, päätelkää siitä huivin mittoja. Ohjeessa kaavioiden lukumäärä voi hämätä, sillä huivi oli niiden lukuisuudesta huolimatta melko helppo neulottava. Siis ainakin jos huiveja on tullut neulottua jo muutama. Huivin pingottaminen oli kohtalaisen hirveää, mutta muuta moitetta en oikein löydä. Tykkään. Ja toivottavasti anoppikin tykkäs.

Lisäksi täällä on askarreltu muutama kortti. Otin ensikosketuksen 3D-kuviin. En aikaisemmin ole oikein innostunut niistä, mutta ihan kivan kortin niidenkin avulla sai. Etenkin kun ne tarrat eivät tulleetkaan pakkauksen mukana, vaan leikkelin ne ihan itse isosta tarrapalasta... Kortit menevät/menivät 70-, 31- ja 6-vuotiaalle.