Arvaatteko mistä tiedän? Ihan ilman sammakkoakin... No, sain valmiiksi neuletakin, jossa kerrankin meni kaikki putkeen ja siitä tuli just sopiva. Lämpötila laski melkein heti nollaan ja sillä tiellä jatketaan. Mutta takaisin neuletakkiin, siitä tuli (ainakin melkein) TÄYDELLINEN! Olen onnistumisen suhteen niiiiiiin iloinen kerrankin.

 

Ohje: Heart Yoke Cardigan (Designer Knitting Holiday 2009)

Lanka: Garnstudio Drops Alpaca

Puikot: 3,5 mm

Lisäsin vartalo-osaan pituutta (kuten lähes aina), neuloin hihansuihin yhtä leveän ainaoikein-reunan kuin helmaankin ja vaihdoin värien kulkua kaarrokkeessa (koska kaksi sävyä olivat liian lähellä toisiaan, toisin kuin alkuperäisessä ohjeessa). Lyhennettyjä kerroksia tein varmaan vähän vähemmän ennen kaarroketta, kuin ohjeen mukaan olisi pitänyt, kun en oikein ymmärtänyt niiden tarkoitusta. Nyt ne eivät ainakaan tee mitään outoja kulmia olkapään alle. Muuten taisin mennä ohjeen mukaan. Koon puolesta jännitin viime metreille saakka, sillä joko lanka oli ohuempaa tai käsiala tiukempaa, mutta mallitilkun perusteella valittu suurempi koko osoittautui just oikeaksi.

Nyt on vähän takki tyhjänä, että mitähän seuraavaksi... Mutta paistattelen vielä hetken aikaa tämän loisteessa! (Ja odotan kiven putoamista päähän)  :D