Tämä oli kyllä (tähän mennessä) syksyn paras viikonloppu! Ensinnäkin Viron villat muodostuivat huiviksi alle viikossa, mikä on minulle nopea tahti. Toiseksi, siitä huivista tuli ihan ihana! Ja siihen huiviin tuo otsikkokin viittaa. Aiemmat huivit ovat olleet ties mitä kittanoita, mutta tämä on (sanoinko jo?) IHANA! ;)

Malli on Evelyn A. Clarkin Heartland Lace Shawl, jonka ohjeen voi tilata ihan ilimatteeks sähköpostilla. Lankaa (6/2) kului 116g.

Päivänvaloa on varmaan seuraavan kerran luvassa noin kuuden kuukauden kuluttua, joten tämän kirkkaampiin kuviin ei nyt kykene. Kuvausympäristönäkin oli ah-niin-hehkeä Joensuun Urheilutalon parkkipaikka, jossa "pakotin" seuraneitini kuvaajaksi ennen messuille menemistä.

Taikasormissa mopo meinasi ehkä ihan vaan hieman ja pikkuisen karata käsistä... Tässä kuvaa messusaalista:

Kuvasta voi bongata yhden Noron, Regia Galaxyn, hahtuvakiekon ja loomikukkalaitteen, kaksi punaista ja kaksi ruskeaa vyyhtiä Wetterhoffin Iikkaa, neljää erilaista tilkkutyökangasta (ja juuei, en minä harrasta mitään tilkkutöitä!) sekä tuollaisen tähti-kristallihässäkän. Kenties kuvassa näkyy myös yksi kissan tassu...

Mitä muuta viikonlopulta voisi siis toivoa? Nyt tää lähtee silittelemään tuota huiviaan... Jos olisin kissa, niin nyt kehräisin! :D