Jos noilla toissa postauksen sukkasilla oli ylihieno nimi, niin nyt mennään toiseen äärilaitaan. Tässä siis paita:

Ohje: Ottobre design 5/2007 malli 5

Kangas: vaaleansininen college, Eurokangas

Kyseessä siis täysin perus pitkähihainen t-paita, tosin hieman trikoopaitoja paksumpana. Muuten tein kaavojen mukaan, mutta pituutta lisäsin 5 cm. Paita on justiinsa passeli, tykkään. Ja kuinka olen voinut elää näin vanhaksi ilman kaksoisneulalla tehtyjä kaksoistikkauksia? Tästä eteenpäin en muuta teekään.... ;) Laaduntarkkailun ansiosta  (tai ehkä siitä huolimatta) niistä tuli siistit.

Tässä myös ne luvatut kuvat "Heidin" hameesta ja lampaasta.

Ohje: Ottobre design 5/2007, malli 4

Kangas: Punainen vakosametti, Eurokangas

Tarkoituksena oli tehdä naamiaisasuun sellainen hame, jota voisi pitää muutenkin. Saa nähdä miten todellisuudessa tulee käymään, kun ei tästä tullut ihan sitä mitä piti. Jotenkin tuo kangas vetää miten sattuu tuossa hameosan ja kaarrokkeen yhdistymiskohdassa. Rusetista tuli ihan ookoo, vaikka se vähän vinossa onkin. Vuorenkin sain kiinnitettyä, tosin en ohjeen mukaan...

Ja lopuksi "Heidin" lammas. Kyllähän jokaisella kunnon Alppitytöllä pitää oma lammas olla. Tämä lammas toimitti käsilaukun virkaa, jatkossa se lienee melkolailla viraton.

 Idea oli Ottobren nettisivuilta, toteutus "sakset käteen ja menoksi" tyylillä. Kankaana on valkoista teddyä ja harmaata vanhaa takin vuorta. Laukun vuori on vanhasta lakanasta. Saksista tuli muuten mieleen, että panostus oikeisiin kangassaksiin oli kyllä kannattava. Kankaitten leikkaaminen (mistä en yhtään pidä) helpottui huomattavasti. Suosittelen!