Viime viikolla sisäinen harakkani alkoi himota helmien ja kimaltelevien korunosien perään. Netti auki, googleen messuilta tuttu Helmien talo ja sitten vain klik klik. Tilaus tuli yhdessä päivässä, joten tuo sisäinen harakkani pääsi valloilleen eilen. Koruaskartelu on minulle melko vierasta puuhaa, mutta koska pihdit jollain tapaa pysyvät näpeissäni, niin kyllä sieltä jotakin valmista syntyikin. Ja voi että sormet alkoivat syyhytä lisää lisää lisää...

 

 

Aloitetaan viimeisimmällä, koska siitä tuli ehdoton suosikkini...

Tähän korusettiin on käytetty kierteisiä violetteja lasihelmiä, violetteja ametistinugetteja, hopeisia välihelmiä sekä kukkalinkki. Rannekorussa on kaksilenkkinen salpalukko ja kaulakorussa papukaijalukko. Lisäksi tarvittiin korupiikkejä, vaijeria, välirenkaita, puristushelmiä sekä puristushelmien päällihelmiä. Aikamoista välineurheilua tämäkin siis... :)

 

 

 

Tässä korussa on kolmea eri kokoa valkoisia puuhelmiä, hopeisia välihelmiä, hopeisia spiraaliputkia sekä maatuska -riipus. Koru kiinnitetään edessä olevalla salpalukolla.

 

 

 

Tässä korussa pyöreän lenkkiketjun väliin on korupiikeillä kiinnitetty hopeanväriset sydänhelmet ja riipukseen on lisäksi käytetty pieni kristallisydän. Kiinnitys on papukaijalukolla.