Eipä uskoisi, että viime viikonloppuna lämpömittari hipoi kolmeakymmentä, kun nyt siellä on "lämmintä" noin kymmenesosa siitä. Tämän iltaisiin juhliin suunniteltu vaatetus olisi soveltunut paremmin tuohon ensimmäiseen, mutta pärjäsihän tuota pienellä säädöllä nytkin.

Mekon kaavat: Moda 6/2007

Kangas: Eurokankaasta

Hälytyskellojen olisi pitänyt soida sanan "empiremallinen" kohdalla, mutta kuvien kukkakepeillä mallit eivät ikinä näytä niin pussittavilta... Kangasvalintakin saattoi olla turhan paksu. Ensiapuna ompelin mekkoon n. 10 cm leveän kiinteän vyökaitaleen, joka kavensi hieman vaikutelmaa. Mekko on silti osastoa "en nyt oikein tiedä"... Mutta tuli sitä ainakin kerran pidettyä.

Koska sää oli lähempänä pakkasta kuin hellettä, piti eilen illalla kiireen vilkkaa tehdä jonkinsortin hihatin. Vanha kittana Henkkamaukan kietaisuneuletakki sai uuden elämän bolerona. Leikkelin etukappaleet kaareviksi ja takakappaleen lyhyeksi, tein alavarat sieltä tännepäin ja tikkasin äkkiä kasaan. Ajoi asiansa, mutta ei ilkeäisi näyttää nurjaa puolta kellekään... :)

Kuvissa voitte myös "ihhailla Pielisen pintoo" (sitä en tiiä, että korvensiko rakkaus rintoo...). Polku puolestaan johtaisi Kolin huipulle (tai kutakuinkin sinne), mutta korkkareilla tyydyin hyppimään vain tuolla sataman läheisyydessä polun alkupäässä.

Meidän talouden vanhin vanheni entisestään, joten korttiaskarteluakin tuli taas harrastettua. Miehillehän asiat ei aina mene perille heti ensimmäisellä kerralla, niin tässä nyt on sitten vähän toistoa...