Eilen postilaatikossa odotti pakettikortti, mutta uunin lämmitys vei voiton postireissusta. Onneksi paikallinen asiamiesposti aukeaa jo aamuseiskalta, joten kiersin töihin mennessä sitä kautta. MUTTA voitteko uskoa, että maltoin pitää paketin avaamatta kotiin saakka?! Ihan tosi. Itsekin ihmettelen... :D Kotona sitten riivinkin paketin pikapikaa auki, jo voi ihanuus mitä kaikkea siellä oli:

Paketissa oli vyyhti Shibui Knitsin Merino Kid lankaa aivan upean värisenä (näitä olen joskus messuilla kuolannut), kaksi vyyhtiä O-Woolin orgaanista merinovillaa, pyyheliinapidikkeet, puisia kukkanappeja ja kortti. Kiitos taas SNY, aivan nappivalinta! Etenkin tuo Shibui Knitsin lanka aiheuttaa täällä syviä ihastuksen huokauksia... Tuntuu kuin olis synttärit joka kuukausi. :D (Hyvää harjoitusta joulukuulle...)

Kuvaaminen onnistui rauhassa, vaikka automaattinen langankatkaisija/laaduntarkkailija/assistentti olikin aivan vieressä. Se jäi päiväksi ulos poikaystävänsä (niillä on vähän on-off suhde, ei oo kollia näkyny nimittäin kuukausiin) seuraan ja koska pakkastakin oli ainakin yksi aste, niin oli katista ihan veto pois.... ;)