Tänä syksynä on tullut käytyä aika monilla yhden kerran kursseilla. Viimeisimmät vingahdukset olivat paperimassadippailun puolella. Ensin järjestimme kyläyhdistyksen kanssa naapurin maatilalla paperipitsitähtikurssin, jonka vetäjä kurvasi paikalle Taitobussilla. Vinkkinä kaikille Pohjois-Karjalassa asuville, että hyödyntäkää ihmeessä tuota palvelua. Kun saatte kokoon viisi ihmistä ja teillä on jokin sopiva paikka, niin voitte kutsua Taitobussin pitämään teille ihan privaattikurssin, eikä tarvitse lähteä välttämättä kaupunkiin harrastamaan. Lisäkuluja "oikeisiin" kursseihin verrattuna ei tule.

Tästä lähdettiin:


Katiskaverkko vääntyi pullean tähden muotoon ja päätyi pellavapaperimassaan dipattavaksi:


 

Kotona tuo valkoinen väri jäi vähän mietityttämään ja kun kaapista löytyi kultaista spraymaalia, niin siitä se ajatus sitten lähti... Lisäksi tähti söi vielä sisäänsä 40 led-lamppua.

 

Vajaa viikko edellisestä oli vuorossa lumiruusukranssi. Tässä vaiheessa alkoi olla jo pientä turnausväsymystä ilmassa, joten tälle viikolle varattu kynttiläkurssi tulikin sitten peruttua. Lumiruusukranssin kävin tekemässä Taitokorttelissa. Samalla matkaan tarttui myös kevään kurssiesite, eli ehkäpä sitä sitten taas jaksaa.


 

Kotona kranssia kasatessani tuli pieni laskuvirhe, eli liimasin vahingossa vain 6 ruusua... No, mitäpä tuosta. Sävelsin kranssissa sen verran, että ompelin helmiä kaikkiin lehtiin, en vain yhteen lehteen/ruusu, kuten mallissa. Lisäksi punoin kranssin ympärille avattua paperinarua ja sen päälle vielä kerros pitsiä.