Juuei, kyse ei ole häähöyryämisestä tai bridezillailusta, vaan laukuista. Unelmainen kauppatilanne, eli kysyntä ja tarjonta kohtasivat. Siis häh... Tarvetta oli siis laukusta, johon mahtuisi mappi ja jotakin muuta ja joka olisi vähän kivempi kuljeteltava kuin muovikassi. Aika paljon vaadittu... Tällaista laukkua kaipaili äiti. Itse en ollut tajunnut tuollaista tarvitsevani, mutta pian asia valaistui minullekin, kun kirjoittelin lähes joka viikolle koulutuksia kalenteriini. Siispä kaapissa muhinut Marimekon kangas käyttöön ja menoksi.

Näitä tuli "kaksi yhden hinnalla", eli laukut ovat likimain identtiset. Päällyskangas on siis Marimekon markiisikangasta (en muista mitä se oli nimeltään), väri on oikeasti ruskea/turkoosi. Vuorena on vähän vaaleampaa, yksiväristä turkoosia kangasta. Sisuksista löytyy kaksi kynätaskua ja yksi isompi tasku esim. kännykälle. Vuorikangasta ei ollut ihan tarpeeksi, joten tein päällysosasta isomman, käänsin ylimääräiset sisäpuolelle ja peitin liitoskohdan vinonauhalla.

Tässä hieno esimerkki telemark-alastulosta... Kuvasin siis itse itseäni illan pimennossa. (Ja näköjään tein kuvankäsittelyssä jalkaani montun... hups!)

 

Kangasta ei ollut tarpeeksi, että olisin voinut molemmissa laukuissa keskittää tuon kuvion.

Hihnoista tein tarkoituksella erilaiset. Toinen on ommeltu putkeksi ja käännetty, toisessa hyötykäytin reunan turkoosia hulpioreunaa ja tikkasin sen päälle.

Vuoren ja päällyskankaan sauma naamioitiin näin:

Puikkotaskua en muistanut tehdä, mutta kynille löytyy paikat:

Nyt voikin siis iloisin mielin ja into piukkana lähteä kahdeksi päiväksi koulutukseen! (Niin tänäänhän taisi olla aprillipäivä...)