Eiliseen kuva-arvoitukseen ei tullut määräaikaan mennessä yhtään oikeaa vastausta, mutta ei se mitään, sillä mitään määräaikaa ei ollut annettu eikä oikeasta vastauksesta ollut luvassa mitään palkintoja. Joten paljastetaan mistä oli kyse. Positiivista, että sen tunnisti sukaksi! ;) Tähän väliin vielä sellainen koottu selitys, että kaikki parsinneulat olivat näköjään menneet muuttokuorman mukana väliaikaissäilytykseen, joten siinä syy langanpätkille. Muutenhan ne olisi täällä päätelty ennenkuin puikot ehtivät jäähtyä... (Joopajoo!)

Child's first sock in shell pattern

Ohje: Nancy Bush - Knitting vintage socks

Lanka: Novita Nalle Colori, jota jäi yli viime vuoden huivivaihdossa Katjalle tekemästäni huivista, eli tästä:

Sukista tuli kivemmat kuin luulinkaan, sillä pitää ihan pienellä äänellä lausua, että minusta tuo Knitting vintage socks oli jonkin asteinen pettymys... Ehkä kirjalle pitää suoda uusikin mahdollisuus, jos lopputulos onkin odotusta parempi.

Punatukan pulinat oli haastanut minut, joten pitänee ottaa haaste vastaan. Siispä:

"Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.
Mistä ne ovat peräisin?
Mikä on niiden tarina?
Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi? Kero nlogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin."

Blogini nimeen ei liity mitään elämää suurempaa. Breltsu juontaa lähes sukupuuttoon kuolemassa olevasta sukunimestäni (meitä on enää 31), jonka erään ystäväni poikaystävä opiskeluaikoina väänsi muotoon Breltsu. Väkerrykset muodostui termiksi, koska täällä tehdään (tai ollaan tekevinään...) kaikenlaista laidasta laitaan. Siinäpä nimi lyhykäisyydessään. En laita haastetta eteenpäin, mutta poimikaa meemi, jos haluatte.

Tutuille tiedoksi, että meidän talolla näyttää nyt tältä:

Ja tontilla ruohoa vetävä kissa, joka tunnetaan myös nimellä Vilma, näyttää tältä:

:D