On taas se aika vuodesta, että tähän huusholliin ilmestyy voileipäkakku. Pursotuskurssin opit olivat tuoreessa muistissa tätä tehdessä. Harmi vaan, että tuorejuusto loppui kesken, eikä suunniteltua korinpohjaa päässyt tekemään...

Kakun päällä olevat ruusut on pursotettu tuorejuustosta (maultaan aurinkokuivattu tomaatti). Näissä ei ole sisällä marsipaanisydäntä, kuten kurssin ruusuissa. Pitkään mietin, mitä tällaiseen suolaiseen voisi kätkeä. Sitten keksin, että ruusut voisi pursottaa ylimääräisten tyllojen (tylla, you know!) päälle, jäädyttää ruusut pakkasessa ja kopsauttaa tyllat irti. Ja tämä vieläpä onnistui! Reunuksen pursotus ei sen sijaan mennyt hyvin, kun tuorejuusto oli jo ihan finaalissa ja pätki pahasti. Ei mitenkään nätti lopputulos.

Leikkelin ruusujen terälehdet kurkusta. Painelin kurkkuun keksimuotin vaihdettavalla sydänkeskustamuotilla sydämiä, leikkasin ne puoliksi ja tein veitsellä vielä lehtiruodit. Oon itekin aika ylpee! :D

Sisäänsä kakku kätkee paahtoleipää (graham ja ruis), täytteenä kalkkunaa, paprikaa, tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti), persiljaa ja sipulia.