Tänään olen saanut röpätä kotona ihan ominpäin ja jälki on sen mukaista... Nythän on siis LOMALOMALOMA! Pistin koekeittiön pystyyn.

Tajusin, että nyt voisi vihdoin olla saumaa ruveta värjäilemään näillä Kool Aideilla, jotka ovat marinoituneet joitakin vuosia kaapin perukoilla. Minulta ei vain oikein löytynyt sopivaa lankaa (juu, luitte oikein!), mutta kun into pukkaa päälle, niin ei anneta sen estää. Kaksi kerää harmaata Coralloa (75% villa, 25% polyamidi) ja Kool Aidit sävyissä Black Cherry ja Pink Lemonade (kaksi kumpaakin)... Tavoitteena liukuvärjäys, joten tein kummastakin kerästä kolmiosaisen vyyhdin.

Sävyistä tuli ihan kauniita, kun pohjalla on harmaa lanka. Vertailun vuoksi kuva vyyhtejä (liian tiukasti) sitoneesta valkoisesta langasta:

Muuten lopputuloksesta tuli ihan hyvä, mutta värjääjä sotki toisten vyyhtien järjestyksen, eli menivät eri järjestyksessä väriliemiin (tumma-keski-vaalea ja keski-tumma-vaalea)... No, yritys hyvä kuitenkin. Sitä ihmettelin kuten monet muutkin, että kuinka kummassa kukaan koskaan ikinä voi juoda tuota ainetta? YÄK!

Koska keittiössä oltiin ja pakastimessa on uhkaavan paljon viime syksyisiä omenahilloja, niin kokkailin jotain oikeasti suuhunpantavaa.

Omenapiirasia

Pohja: Dansukkerilta

Täyte: Omenahilloa (itte tehtyä...)

           2 dl piimää (kun ei ollu muuta...)

           2 munaa

           0,5 dl sokeria

Ohjeesta tuli muffinssipellillinen (12 kpl). Mmmm...

Huom. Metsämansikat ovat kuvausrekvisiittaa... Hyvää oli ilmankin! :D